Over smartlapjes

Het initiatief voor Smartlapjes is ontstaan om jong en oud met elkaar in contact te brengen en om een oud ambacht in de spotlight te zetten. Daarnaast is een met de hand geborduurd zakdoekje gewoon mooi en leuk.

Geef je (oma) op!
Alle bordurende Oma’s kunnen zich opgeven voor Smartlapjes. De Oma’s komen op Smartlapjes.nl te staan met een foto, kort verhaal en met voorbeelden van hun borduurwerk. Ken je of ben je een oma die graag borduurt en Smartlapjes zou willen maken? Stuur een mailtje naar smartlapjes@watsonlewis.com.

Let op!
Smartlapjes zijn handwerk. Daarom kun je niet bepalen hoe je smartlapje er exact uit komt te zien. Oma’s zijn geen machines: we kunnen geen indicatie geven van de levertijd.Alle Smartlapjes kunnen gebruikt worden voor PR-doeleinden of andere publicaties.
Als de door jou gekozen oma het te druk heeft of om een andere reden niet kan, zal een andere Oma jouw Smartlapje maken.
Jouw Oma maakt je Smartlapje volgens haar visie. Je kunt niet bepalen hoe je Smartlapje er exact uit komt te zien. Je Smartlapje kan foutjes bevatten. Het is en blijft handwerk van Oma’s.

Expositie

Bestel je voor 9 mei 2010? Dan wordt je Smartlapje gebruikt voor de expositie in Paradiso op 9 mei 2010. Zie ‘de expositie’ bovenin de navigatiebalk. Bestel je na 9 mei 2010? Dan krijg je samen bij je Smartlapje ook een gefrankeerde ansichtkaart. Hiermee kan je jouw borduuroma bedanken voor haar borduurwerk.